Loma-asunto sijoituksena

Vaihtoehto perinteiselle asuntosijoittamiselle

Loma-asunnon voi hankkia myös sijoitusmielessä. Hyvällä paikalla suositussa lomakohteessa sijaitseva loma-asunto on erinomainen sijoitus. Garantia Resorts Himos on yksi tällaisista kohteista. Himos kasvavana lomakohteena erilaisine harrastusmahdollisuuksineen sekä isoista loppuunmyydyistä tapahtumistaan tunnettuna on suosittu vuokrakohde ympäri vuoden. Tällaisessa kohteessa on kova kysyntä laadukkaille loma-asunnoille, ja tähänkin kysyntään pyritään vastaamaan rakentamalla uusi Garantia Resorts Himos.

Idea loma-asunnosta sijoituksena perustuu asunnon vuokraamisesta saatavaan tuloon. Asuntoa voi vuokrata itse valitsemansa määrän. Vuokraaminen tapahtuu luotettavasti aina Garantia Resortsin kautta, ja vuokraviikkojen hintakin määritellään jo valmiiksi loma-asunnon ostovaiheessa. Olitpa siis ostanut kokonaisen loma-asunnon tai osuuksia loma-asunnoista, voit vuokrata haluamiasi viikkoja Garantia Resortsin kautta. Ilmoitat vain meille, mitkä viikot päätät vuokrata. Helppoa vai mitä?

tuottoa vuokraamalla

Loma-asunnon vuokraustoiminnan tuotto määräytyy asunnon käyttöasteen mukaan. Esimerkiksi Garantia Resorts Himoksessa voidaan vuokraustoiminnan käyttöasteeksi arvioida 60 % ja täten sitä vastaavaksi tuotoksi 11 %. Tuottoon vaikuttavat tietenkin mahdolliset asuntoon kohdistuvat velat. Tuottoarviossa on jo huomioitu asunnosta maksettavat vastikkeet sekä vuokrauskulut.

Loma-asunto voi tuottaa omistajalleen vain, jos sitä vuokrataan. Näin ollen on tärkeää huomioida ostaessa aina kohteen sijainti ja sen vetovoima lomailijoiden keskuudessa. Me Garantia Resortsilla pyrimme takaamaan loma-asunnon hankkijoille laadukkaita lomakohteita hyvien yhteyksien ulottuvilla ja keskeisellä sijainnilla suosituilla loma-alueilla. Loma-asuntokohteemme Himoksessa on loistava esimerkki tästä.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko loma-asunnosta tai haluatko kuulla lisää Garantia Resortsista?
Laita meille viestiä, niin palaamme asiaan pikimmiten!