Loma-asunto sijoituksena

helppo vaihtoehto perinteiselle asuntosijoittamiselle

Loma-asunnon voi hankkia myös sijoitusmielessä. Hyvällä paikalla suositussa lomakohteessa sijaitseva loma-asunto on erinomainen sijoitus. Garantia Resorts Himos on yksi tällaisista kohteista. Himos kasvavana lomakohteena erilaisine harrastusmahdollisuuksineen sekä isoista loppuunmyydyistä tapahtumistaan tunnettuna on suosittu vuokrakohde ympäri vuoden. Tällaisessa kohteessa on kova kysyntä laadukkaille loma-asunnoille, ja tähänkin kysyntään pyritään vastaamaan rakentamalla uusi Garantia Resorts Himos.

Idea loma-asunnosta sijoituksena perustuu asunnon vuokraamisesta saatavaan tuloon. Asuntoa voi vuokrata valitsemansa määrän ja ajankohdan. Vuokraustoiminnan voi antaa Garantia Resortsin hoidettavaksi, jolloin vastuu vuokraustoiminnasta on operaattorina toimivalla Garantia Resortsilla. Tällöin kaikki vuokraukseen liittyvä hoidetaan puolestasi ja asunto on aina valmiina seuraavalle lomailijalle. 

Vuokraustoiminnan voi hoitaa itsekin erikseen näin sovittaessa. Tällöin tulee huomioida, että itselle jää enemmän asioita hoidettavaksi sekä kustannuksia vastattavaksi ja myös vuokranantajan vastuut. 

 

Luotettavasti ja helposti vuokraaminen tapahtuu Garantia Resortsin kautta. Myös vuokrauksen hinnoittelu hoidetaan silloin puolestasi ja asunnoilla on näin tasavertaiset vuokrahinnat alueen muu hintataso sekä sesongit aina huomioiden. Olitpa siis ostanut yhden tai useamman osuuden asunnosta/asunnoista, niin vuokraus hoituu Garantia Resortsin kautta. Helppoa vai mitä? 

Vuokrauksista laaditaan aina osuuskohtainen operaattorisopimus, jossa määritellään tarkemmin toiminnan sisältö sekä kustannus. Garantia Resortsin hoitaessa vuokraustoiminta, kustannus on 20 % vuokrahinnasta. Tämä pitää sisällään vuokraustoiminnan lisäksi mm.  valmiiksi sänkyihin pedatut liinavaatteet sekä taloustarvikkeet kuten pesuaineet ja talouspaperit. 

tuottoa vuokraamalla

Loma-asuntoa vuokraamalla saa hyötyä sen omistamisesta muutenkin kuin lomailun merkeissä. Himoksen kohteessa voidaan vuokratuotoksi arvioida noin 6-7 %. Tässä tuotossa on huomioitu jo valmiiksi vuokrauksen operaattorikulu sekä hoitovastikkeet. 

Loma-asunto voi tuottaa omistajalleen vain, jos sitä vuokrataan. Näin ollen on tärkeää huomioida ostaessa aina kohteen sijainti ja sen vetovoima lomailijoiden keskuudessa. Me Garantia Resortsilla pyrimme takaamaan loma-asunnon hankkijoille laadukkaita lomakohteita hyvien yhteyksien ulottuvilla ja keskeisellä sijainnilla suosituilla loma-alueilla. Loma-asuntokohteemme Himoksessa on loistava esimerkki tästä.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko loma-asunnosta tai haluatko kuulla lisää Garantia Resortsista?
Laita meille viestiä, niin palaamme asiaan pikimmiten!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.