Garantia Rakennus

Siellä on hyvä elää

Garantia Resortsin taustalla on Garantia Rakennus Oy:n pitkä kokemus ja vankka rakennusosaaminen.

Luotettava ja kokenut perheyritys

Garantia Rakennus Oy on monipuolinen perheyritys, joka suunnittelee, rakentaa ja myy koteja Jyvässeudulla sekä muualla Keski-Suomessa. Vuodesta 2006 toiminut Garantia Rakennus vaalii toiminnassaan korkeaa laatua ja erinomaista, yksilöllistä asiakaspalvelua. Aikaisemman sukupolven arvot ohjaavat tekemistä tänäkin päivänä. Garantia Rakennukselle on tärkeää suomalaisen työn tukeminen ja se, että kodit rakennetaan aina niin kuin itselle tehtäisiin – huolellisesti jokainen yksityiskohta viimeistellen.

Myös tulevalla asukkaalla on tärkeä rooli toiveidensa mukaisen sisustuksen suunnittelussa. Varhaisessa vaiheessa ostopäätöksensä tehnyt asukas tai sijoittaja voi vaikuttaa mahdollisuuksien mukaan jopa tulevan asuntonsa pohjaratkaisuihin. Garantia Rakennuksen missio on auttaa jokaista löytämään se juuri oikea koti.

Yksilöllisiä koteja vaativaan makuun

Garantia Rakennus rakentaa vuosittain kolmesta viiteen asuinrakennuskohdetta. Valtaosa kohteista on uusia rivitaloja tai keskusta-alueen pienkerrostaloja. Uudisrakentamisen lisäksi referensseihin kuuluu kiehtovia saneerauskohteita, jotka muutetaan alkuperäisistä käyttötarkoituksistaan uusien asukkaidensa yksilöllisiksi kodeiksi. Garantia Rakennus haluaa tuoda historialliset arvokiinteistöt takaisin loistoonsa vanhaa kunnioittaen, mutta tämän päivän asumisen standardit huomioon ottaen.

Kaikkia kohteita yhdistävät hyvä sijainti, rakentamisen korkea laatu, tasokkaat materiaalit ja erinomainen hinta-laatusuhde.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko loma-asunnosta tai haluatko kuulla lisää Garantia Resortsista?
Laita meille viestiä, niin palaamme asiaan pikimmiten!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.